Ferro
|
11.07.2017 08:39 -
Re: Volna predni naprava.
|
|

|
Po přečtení XY vláken k poloose si nejsem úplně jist zda jsem na správné adrese, ale zkusím poádat vás znalce o radu, jak na to a co s tím.
Měnil, jsem tyčky stabilizátoru a také silentbloky jeho uloení. Levá strana docela v pohodě, na pravo neskutečný opruz, protoe objímka(drák) uloení silentu stabilizátoru se mi nedařilo dát z5. Místa je tam jako v hodinkách a vidět dohromady není nic. Nakonec mi nezbylo ne uvolnit oba silenty spodního ramene, to vytočit a pak jsem konečně uspěl. Ve jsem smontoval do původní podoby a jel odzkouet. No a tady se projevil PROBLÉM.
Po ujetí 1 km se začalo od PP kola ozývat rytmické klepání závislé na otáčkách kola, které zesilovalo. Po zabrdění a opětném rozjezdu bylo silnějí a sílilo. Při jízdě v "tahu" ustávalo, při odlehčení se opět ozývalo. V přímém směru bylo velmi tliumené, ale do zatáčky (P/L) i v "tahu" cvakalo jako blázen a o strach s tím jet. Tak tak jsem se doplazil k baráku. Auto jinak jede plynule, bez cukání a normálně reaguje na plyn.
No a teď mám dilema co s tím je a potřebuji vai radu a typ jak na to. Do té doby, ne jsem uvolnil rameno, tak bez problému. Myslím, e při "verglování" s ramenem jsem mohl povytáhnout poloosu z tisícihranu v převodovce a k nějaké mezní poloze, ze které se mohlo jetě jízdou a změnou rytmu zatíení povysunout ven a do té cvakací polohy. Jen mne mate, e tam není nějaké zajitění, které by tuhle eventualitu vyloučilo. Máte někdo nápad co s tím, jak se z toho vysekat?? Díky za jakoukoli dobrou radu. |
| |
| |