ink
|
12.06.2017 13:55 -
Re: Aditiva do nafty a palivového systému
|
|

|
autodiag napsal(a): nerad bych se te dotknul ale pokud to co jsi napsal myslis vazne, doporucuji servis Praze Bohnicich,maji tam pro tyto pripady i nonstop sluzby..je v peknem cistem prostredi,tak ti to daji dohromady jsou tam nato pry machri
Na rozdiel od teba tomu rozumiem ako husa pivu, take je hádam jasné e nechcem polemizova. Jednoducho tým mojim sedliackym rozumom pochybujem e by tieto minimálne koncentrácie acetonu mohli ublíi okruhu stavaného na naftu. Asi aj pozitívne účinky - ak dáke má - pri tejto koncentrácii nebudú vežké, ale pre mňa je to jednoducho akceptovatežné riziko - keďe nové vstrekovače si nemôem vežmi dovoli.
Predvčerom jeden klubak odstavil pre tesnenie hlavy svoju C5 2.2 98 z 2003, 500k. Tak som sa ho spýtal - pred rokom mal dva vstrekovače ok a ďalie dva ete v norme; minimálne náklady a aceton tam leje pri kadom tankovaní u osem rokov.
Týmto to z mojej strany končím, kadý má svoj rozum a robí vlastné vožby - samozrejme oceňujem vae varovania, blbosti sa zväča platia. |
| |
| |