jruze
|
09.06.2017 22:24 -
Re: diagbox
|
|

|
A na tom bude tak e si bude diagnostikou ověřovat odhad poruch-příčiny závad tak ti ta diagnostika bude dost platná - jestli chce ,,jenom" hledat diagnostikou chybu a jen jí mazat tak si jí raději nekupuj. Dělám auta 2/3 ivota(je mi 60) s diagnostikou dělám nevím přesně dejme tomu 10. let a stále se učím a přiznám se e je dost míst kam strkám rypák s respektem a nebo raději vůbec = to je vyí dívčí na to mám lidi (a i kdy vím co a jak tak raději pouiju jejich znalosti.(a to platí i pro případy kdy vím jak to dělají protoe mne nechali ,,koukat přes rameno" tak je to jejich parketa a nebo si od nich nechám poradit a to jen kdy to hoří a oni nemohou.
Kdy jsem byl mladej a chtěl jsem radu od zkuených tak jsem slyel ,,já se to učil celej ivot a tobě to teď vykecám? " no dost rad je i správných ale nazvěme to kodolibých protoe (pro neznalé) kteří zase neví co dál to stejně nepomůe.A jak bylo napsáno ,,jen si hraj" - jako dnes jsem tu měl pána s benzínem kterej mne pomalu ,,kolil " jak co funguje , co vechno dělal atd.. ale jeho diagnostika po několika pokusech a úspěných vymazání začala stávkovat a mazat chyby ale já vyčetl jiné - ověřit si od kdy tam byly třeba nelo= vymazanej deník a dalí zajímavosti a zajímavé odůvodnění proč.
A k tématu jakou diag? jakoukoli čínu a správně nainstalovat a spustit. |
| |
| |