Hanz 397
|
06.06.2017 20:20 -
Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
|
|

|
63zdenda napsal(a): Kamarád byl s rodinkou o víkendu na koncertě Divokej Bill, kdy mě vyprávěl opatření pořadatelů před vstupem, stál jsem s otevřenou pusou, nejdříve prohlídky, dokonce kadému vlezly i do taek, nikdo nesměl mít ostré předměty, vstupenky museli hodit pod kontrolou hned po vstupu do koe, e prý jsou ostré, suenky děcka také musely sníst před vchodem, e prý mohou být otrávené, to samé s limonádou, opatření jako kdyby měl přijet prezident, no a pak samozřejmě v občerstvení se dalo koupit ve, dokonce i suenky byly opatřeny papírem, s kterým by se dal uříznout prst, to u je snad buzerace, ani se mi tomu nechtělo věřit, pokud to takto chodí na vech koncertech, aby tam lidi chodili nahatý, jestli tam vůbec za těchto podmínek někdo půjde. 
No, já nevím,ale kdy jsme před těma 14ti dny byli na DM,tak úplně běné proacování,pak tradičně jetě jedno před vstupem do FOS.... No a pak u nic.
Ano,nepustili nás tam s vlastním pitím a říkala paní,co stála vedle nás e jí sebrali z taky deodorant. Ale pití tam lo koupit (0,5 litru voda 40kč, pepsi 0,5 litru 60kč), sle dali to bez puntů. S tím jsme ovem počítali, take jich árka měla v tace asi pět... |
| |
| |