| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké MPV? |  |
martinrx
|
09.05.2017 00:58 -
Re: Jaké MPV?
|
|

|
Tak jsme byli projet a prozkoumat auta: Pohodlí - galaxy vs c8, P807 velmi podobné,
sedačky jednoznačně lepí ve Fordu (jak píe autodiag alcantru s vyhříváním a chlazením bohuel PSA nenabídne a je to luxus, stejně tak vyhřívané přední sklo), zpracování interieru na velmi podobné úrovni. to co píe Hanz připadá v úvahu jen u omotanin s najetým půlmelounem. Navigace a palubák jednoznačně lepí u PSA. Ford tragédie.
Jízdně pro mě lepí Galaxy. Z praktického hlediska je pro nás výhoda třetí řada sedadel sklopná do podlahy - velmi rychlé a pohodlné.
Ale nakonec se Galaxy nekonal, jeliko auto bude řídit drobná ena a sedáky v G jsou dost vysoké, take bohuel u dobře nedosáhla na podlahu.
Nakonec to vyhrál S-max. prostorově jen o málo mení ne Galaxy, ale nií posez - pro ni velmi pohodlný. 7 lidí se vleze, kdy nejsou vichni dvoumetroví...Jízdní vlastnosti velmi dobré, podvozek festovnějí a pohodlnějí ne u mondea. Jasně hydraulika to není, ale to ona neřeí a C5 by nesplnila hlavní poadavek - praktičnost. Kdy jsem otevřel kapotu C8, dolo mi, e mechanici v servisu by mě mohli nenávidět , jeliko, jak píe Hanz - kdy do motorového prostoru servisák strčí pravou ruku, tak levá se mu tam u nevleze |
| |
| |