tomio
|
02.05.2017 12:04 -
Re: Silentbloky ramen přední nápravy / C5 III
|
|

|
Oteplilo se a tak se začínají ozývat od přední nápravy zajímavé pazvuky (semtam poklepávání při přejezdu hodně rozbité cesty, "puknutí" při rozjedu z klidu a při otáčení volantem na místě), atd, atd.
Auto bylo před rokem v citroenu, vyměněny tyčky vpředu a vzadu a přední pravé uloení kloubu těhlice (trojpacka s loiskem). Pazvuky ale pokračovaly - zvykl jsem si. Na podzim vymizelo ono "puknutí", které se teď vrací.
U se na to dívali dva mechanici, s tím, e je ve pevné a nikde evidentní vůle nejsou.
Take bych rád udělal mení generálku - vyměnit vechny silentbloky na ramenech a spodní silent pod těhlici
Díly vyberu podle zkueností tady uvedených (lemf,trw...popř. sasic, meyle), ale jde mi o to, jestli v neautorizovaném servisu nenadělají více kody jak uitku. Na co si hoi mají dávat pozor?
Nael jsem tu jen informaci o dotahování spodního silentu pod těhlicí v jízdní poloze (tzn, podvozek nastavený do jízdní polohy, nebo auto stojící na kolech? Nejsem mechanik a nějak si to nedovedu představit .
Dalí info bylo o patných pracovních postupech a dotahovacích momentech. Máte tady někdo k dispozici pracovní postup při těchto pracech?
A nebo s tím mám jet do autorizáku, kde jsem minule neuspěl a auto odjídělo se stejnými pazvuky s jakými přijídělo? |
| |
| |