jruze
|
28.04.2017 21:29 -
Re: Cukání, kubání motoru za jízdy
|
|

|
jumep napsal(a): no tak mas aj odpoved, ak ma vyssiu korekciu ta je niecim sposobena
najcastejsie to je samotny strik
ale ono cela korekcia je len ze sleduje rychlost zmeny otacky pri kazdom odpale a tuto sa snazi dorovnat davkovanim paliva (ubera/pridava), cize ak bude ventil nacaty, alebo piest rovnako pojde do vyssej korekcie
u teba to za normalneho chodu zjavne dokaze ukorigovat korekciou, ale pri regeneracii sa vstrekuju este davky nafty pre regeneraciu a uz to asi nevie dokorigovat
vyber ich a daj ich na test a budes mudrejsi
Já tě v tomto zklamu = já mám jak vstřiky nové tak klapku(najeto okolo 5000Km) a dělá to co to mám . Mimoto biturbo je dost ,,opatrné" na odchylky a daleko dříve ne jiné motory vyhodí chyby - je to zřejmě vlastnost za určitých podmínek a i typech jednotek - ta která se takto chová je pro AP - druhé dvě jsou manuál. Jetě jedno má na vstřikách víc jak 200000Km a teď novou klapku , druhé má 120000Km a původní klapku (ty to nedělají) třetí má max 5000Km klapka a vstřiky nové - (to se takto chová) Porovnané hodnoty vech tří motorů jsou totoné - ádné odchylky |
| |
| |