libors
|
15.04.2017 16:52 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
|

|
Tak prima, opravdu nemusím teda přímo do Brnocaru, Carlingu nebo tam někam, kde mi stejně řeknou, e je potřeba povyměňovat spoustu věcí (které ani zrovna nejsou akutní) - to jsou ti autorizovaní. Mají moná diag, kde jim to řekne detailně úplně vechno, ale pracují způsobem "diag říká, e je vadný tachometr => vyměníme palubovku za 15 litrů". Tak zrovna tuhle závadu jsem si opravil sám, byla to klasika, ulomená malá plastová hřídelka v převodovce u krokového motorku - stačil mi na to malý vrtáček, kanagom, kousek nerezového drátku a trocha trpělivosti a teď to funguje naprosto bez problémů.
Ale momentálně mi palubák hlásí, e je některý airbag nebo předpínač pásů "faulty", ale u neříká, který to je. A to je potřeba přečíst přes diag, kterou nemám. Jen proto, aby mi v autorizáku začali vyměňovat patrony nebo airbagy, tam nechci jet, ani bych věděl, e to tak někde fakt je, protoe větinou se tahle hláka ozývá kvůli patné funkci konektorů (co není u Valeo novinka, e...). Take spí, ne bych chtěl do vozu nějak zasahovat s nastavením, tak spí bych chtěl vědět přesnějí příčinu chyby, tu pak buď budu řeit sám anebo to pak u dám někomu k opravě.
Jen tak jetě dotaz - co přesně znamená hláka "Child safety deactivated"? Je to něco s airbagem nebo zámky ve dveřích nebo zadní okna? Kdo víte, prosím, povězte. Díky moc .
Jo - víte, e u nejsou k dispozici nové objednávky na C5? U to přestali dělat, je mi to líto, Citroën je auto, které mám právě kvůli jeho technologii podvozku - no... U nebude... |
| |
| |