Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jakou autodiagnostiku
libors
15.04.2017 16:52 - Re: Jakou autodiagnostiku
99
Tak prima, opravdu nemusím teda přímo do Brnocaru, Carlingu nebo tam někam, kde mi stejně řeknou, že je potřeba povyměňovat spoustu věcí (které ani zrovna nejsou akutní) - to jsou ti autorizovaní. Mají možná diag, kde jim to řekne detailně úplně všechno, ale pracují způsobem "diag říká, že je vadný tachometr => vyměníme palubovku za 15 litrů". Tak zrovna tuhle závadu jsem si opravil sám, byla to klasika, ulomená malá plastová hřídelka v převodovce u krokového motorku - stačil mi na to malý vrtáček, kanagom, kousek nerezového drátku a trocha trpělivosti a teď to funguje naprosto bez problémů.
Ale momentálně mi palubák hlásí, že je některý airbag nebo předpínač pásů "faulty", ale už neříká, který to je. A to je potřeba přečíst přes diag, kterou nemám. Jen proto, aby mi v autorizáku začali vyměňovat patrony nebo airbagy, tam nechci jet, aniž bych věděl, že to tak někde fakt je, protože většinou se tahle hláška ozývá kvůli špatné funkci konektorů (což není u Valeo novinka, že...). Takže spíš, než bych chtěl do vozu nějak zasahovat s nastavením, tak spíš bych chtěl vědět přesnější příčinu chyby, tu pak buď budu řešit sám anebo to pak už dám někomu k opravě.
Jen tak ještě dotaz - co přesně znamená hláška "Child safety deactivated"? Je to něco s airbagem nebo zámky ve dveřích nebo zadní okna? Kdo víte, prosím, povězte. Díky moc .
Jo - víte, že už nejsou k dispozici nové objednávky na C5? Už to přestali dělat, je mi to líto, Citroën je auto, které mám právě kvůli jeho technologii podvozku - no... Už nebude...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator