alx
|
04.04.2017 13:07 -
Re: Bluetooth - problémy apod. / C5 III
|
|

|
sauron13 napsal(a): Ahoj chlapi, prosím vás, jsem úplně čerstvým a nevzdělaným majitelem C5tky 11/2010 2,0Hdi 120kw (X7) Tourer.
Rádio přikládám v příloze a mám v tom i barevný displej s navi. Kdy mám telefon spárovaný přes BT, tak se během jízdy telefon pokouí několikrát opakovaně spojit s "Unknown" a po čtyřsekundovém hovoru snahu ukončí. Přeruuje mi to poslech hudby a začíná to být otravné ...nevíte někdo čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Jen opakuji, e mám céčko od čtvrtka  . Samozřejmě kdy nemám telefon spárovaný, o nic se nepokouí.
Dalí dotaz se týká přehrávání hudby z telefonu přes BT, nikde nejsem schopný najít menu, které mi umoní náhled souborů v paměti telefonu. Stačí mi jen napsat, e to nedokáe , ale proto nechápu pak nápis Bluetooth na litě nad vjezdem pro cd.
Předem vám moc děkuji  .
Na prilozene fotce je jednotka RT6, takze pokud to tvoje vypada stejne (je tam napis Bluetooth), tak mas RT6.
S volanim na Unknown, ti asi neporadim, napada me jen jestli to nemuze delat spise telefon, protoze ten dava pozadavek na volani pri pripojeni pres BT handsfree. Vyzkousej pripojit jiny telefon, jestli to bude delat taky.
RT6 pres Bluetooth skutecne neumoznuje prochazet soubory v telefonu. Lze pouze streamovat a prehravat hudbu, kterou si navolis primo v telefonu. |
| |
| |