Osvi
|
03.04.2017 21:35 -
Re: Návod, mapy a dalí pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
|
|

|
Ahoj,
dneska mi dorazil balík z německa, hned jsem vymontoval jednotku NG4 a zapojil modul, který přiel v balíku. Následovala zkuební jízda. Odblokování obrazu se aktivuje/deaktivuje cca 12 sekundovým zmáčknutím tlačítka ztlumení hlasitosti přímo na volantu. Při aktivním odblokování obrazu logicky funguje přehrávání DVD za jízdy, co je jasné, ale překvapilo mě, e zůstane funkční i navigace, take je moné mít nastavený cíl v navigaci a zároveň mít putěný film, při hlasovém povelu dojde k dočasnému utlumení zvuku z filmu (stejně jako kdybych poslouchal rádio). Jetě jsem nezkouel video vstup v kastlíku, ale předpokládám, e při jízdě bude vstup normálně aktivní a bude moné koukat na video z externího zařízení. Po deaktivaci (dlouhý stisk MUTE na volantu) ve funguje jako před montáí modulu, tzn. video funguje pouze u stojícího auta, po rozjezdu se ukáe hláka o vypnutí videa za jízdy kvůli bezpečnosti.
Modul je určen přímo pro Citroen C5 III s jednotkou Navidrive 3D (NG4).
Jsem rád, e jsem vyzkouel objednat od německého výrobce, i kdy nebyly ádné předchozí zkuenosti od ostatních.
Cenově modul stojí snad úplně nejméně ze vech, které jsem nael na českých serverech a navíc i při aktivním odblokování obrazu je funkční navigace, co jsem do dneka myslel, e ani není moné
Jetě nevím, jak vyřeit automatické přepnutí na video vstup v kastlíku po zařazení zpátečky, pokud by tohle lo vyřeit nějak jednodue, tak montá kamery u bude relativně pouze o natahání kabelů.... |
| |
| |