jruze
|
07.03.2017 12:18 -
Re: Ventilátor chladiče (Sahara)
|
|

|
Tarasus napsal(a): Ahoj chlapi,
na diagnostice jsem si zjistil chybu P0483. Jruze mě navedl na problém s ventilátory na sahaře.
Jak se mi tato chyba projevuje/neprojevuje:
1. V létě pokud auto stojí, tak ho klimatizace nedokáe vychladit (nemohu vyloučit nízký stav chladiva=jetě jsem nebyl na doplnění/výměně)
2. Auto se nepřehřívá...alespoň podle ukazatelů na přístrojové desce. Nemám problém popojídět v kolonách
3. Nikdy ani v létě jsem neviděl točit se ventilátory rychleji ne na přiloeném videu i po sviné jízdě v 35 °C (né e bych, to chodil kontrolovat při kadém zastavení auta, ale třeba dochlazovat jsem ho taky nikdy neslyel) .
Domníval jsem se, e některý by mohl být přidřený, ale s oběma lze volně pohybovat. Dále byla varianta, e tam nejde proud, ale jak můete vidět, tak se roztočí (alespoň trochu).
Nesetkal jste se s tím ji někdo? Popřípadě nějáký tip?
video: .link.
Děkuji
Ty ventilátory nechodí jak by měly(inpulz jde z jednotky na oba ventilátory- ovládání má kadý své) - kdy zapne klimu tak se točí stále na malou rychlost? - nejde to takto jednoznačně určit ale mohly by to být uhlíky KO(kdy zapne klimu měli by se roztočit na pomalou rychlost a točit se stále) dalí problém je načatá klapka na sání (dávkovač) - tam tě v dohledné době čeká výměna - pokud to jetě nepadá do nouze,nevypadává tempomat, tak to v dohledné době příjde = můj názor od PC (jen od PC) |
| |
| |