Majo77
|
05.03.2017 14:39 -
Re: Parkovací senzory
|
|

|
eisy811 napsal(a): Aj ja som chcel najst vadny senzor, ale osobne si myslim, ze akonahle sa zobrazi hlaska o chybe, tak sa vyradia z cinnosti vsetky cidla. Hoc je chyba v prednom cidle, tak zadne sa taktiez znefunkcnia
Az do odstranenia chyby
Hej potvrdzujem, ak odíde jeden senzor, znefunkční sa celý systém a do výmeny za nový kus. Mne s detekciou pomohol jumep s diagnostikou.
U mňa odiiel predný úplne nažavo pod hmlovkou (z pohžadu vodiča). Včera som sa troka motal okolo auta a pozeral som sa aj na ten senzor. Zistil som e sa dá celkom pekne odtiaž vybra, stačí len odtiahnu torx a mierne pootoči krytku v ktorej senzor drí. Chcem teda kúpi nový a vymeni to doma, odopnú konektor a pripoji nový senzor by som mal zvládnu
Len kontrolná otázka, vetkých 8 senzorov na aute je totoných? Nie je nejaký rozdiel v predných a zadných? Vyzerajú úplne rovnako. A ďalia vec, po osadení senzora netreba urobi nejakú kalibráciu s pomocou diagnostiky?
Kupova budem asi z odkazu nadomnou .link. Tu sa jedná o druhovýrobu či origo? Bolo mi povedané e senzory od BOSCH sú osádzané ako origo. Naiel som ete toto s logom PSA. .link. sice sa to podobá na senzor, aký tam mám teraz, ale nejak sa mi tá stránka nezdá, obrázok tie nemusí zodpoveda realite.
Odporúčate ís do jedného z týchto, alebo mi viete poradi niečo iné?
Edit: Prípadne zoberiem ten senzor odtialto .link. kde je medzi predným a zadným aj cenový rozdiel a tie rozdiel v číslach oboch dielov. Tak sa očividne rozliuje medzi predným a zadným.. |
| |
| |