Tortugas
|
20.02.2017 22:12 -
Re: Rozloučení s C5
|
|

|
Jo já vím, pro mě je Citroen také srdcovka, měl jsem tři, vlastně čtyři, kdy budu počítat CX, která se po půl roce rozpadla. Moje první auto v 18, totální vrak u kdy jsem to kupoval
Navíc má benzín a tam ty náklady jsou taky někde jinde, samozřejmě ten můj nafák je drák, ale stejně za nějaký rok dva bych do něj tu spojku dát musel, stejně tak i FAP, kdy připočítám pneumatiky a dalí spotřební věci, tak to přesahuje hodnotu auta. Tohle byla poslední ance to rozumně prodat.
Jak jsem psal, hledal jsem u Citroenu alternativu, ale ta tam pro mě bohuel aktuálně není. Do C5III se pořádně nevejdu (2 metry, 110kg), navíc subjektivně oklivej vnitřek, jezdil jsem s ním sice jenom týden, ale nepřesvědčilo mě (2.0 103 kW). Pak C-crosser, jene ty nejmladí jsou taky z 2011-2012 a najít nějaký s dohledatelnou historií v podstatě nejde, chvilku jsem přemylel nad 4007 nebo i Outlanderem s tou 2,2 od PSA, ale nakonec jsem si řekl, e SUV chce jen ena, ale já ne, protoe jestli něco do terénu koupím, tak jedine Defender
C4 Grand Picasso starí generace se mi moc nelíbí, jízdní vlastnosti taky nic moc a to nové je zatím jetě za raketu, ikdy jsem se byl podívat na jednu předváděčku, ale přes půl milionu za auto prostě nedám/nemám, od toho jsou sluební.
Tak oproti hydře je kadé auto kostitřas Nevím jakýho Forda si jezdil, ale co mám zkuenosti s Mondeem, předposlední dvě generace, tak se mi s tím jezdilo dobře, plus ta Galaxy mě z hlediska jízdního komfortu taky nepřila patna, holt mám asi míň citlivej zadek a páteř
U toho S-Maxe znám celou servisní historii, výbava mi vyhovuje, motor řekněme dostačuje, kufr je vlastně stejnej jak v C5 (je irí), vepředu mám hromadu místa, děti vzadu taky, plus se mi sem vejdou 3 autosedačky, co se do C5 nevely (často vozím cizí děti ) Je o 7 let mladí ne byla moje C5 a hlavně s protiúčtem jsme se dohodli na dobré ceně. V příloze je foto na rozloučenou...
Po C5 mě zbyly 4 hliníky (2 budou bez gum, 2 gumy na vyhazov) fotka o pár příspěvků výe a pak příčníky od Atery, pouíté 2 x před 3 lety, není tuím zamykatelná a mám k ní jen jeden ten tisícihran, kterým se utahuje. Kdyby někdo měl zájem, tak SZ, kola by byly a tak za 14 dní, mám je na chatě a dřív se tam nedostanu, příčníky mám v Praze ve sklepě. |
| |
| |