jruze
|
29.01.2017 10:58 -
Re: Engine fault: Repair needed
|
|

|
Royce napsal(a): Ahoj, tak jsem se dneska stal dalí neastnou obětí hláky Engine Fault... Valím si to po dálnici 150 na tempomat, najednou se rolo SERVICE a hláka "Engine Fault, please stop the vehicle" a auto okamitě zpomalilo na 100 km/h.. Říkal jsem si, e spadlo do nouzáku, tak dojedu na nejblií pumpu a nějak to pořeím.. Jene po kilometru najedou červená STOP a auto začalo velice urychleně brzdit motorem.. take jsem akorát stačil přejet do odstavného pruhu. Zkusil jsem vypnout motor, ale STOPka zůstala svítit. Po opětovném pokusu nastartovat u motor nechytal (vypadá to, e to bylo softwarově blokované). Take odtahovka... Máte s tímhle chováním někdo zkuenosti?
No zkuenost mám takovou ze zastavím - prohlednu - zkontroluji co jde - vyhodnotil situaci a podle toho - ono to kolikrát uetří dost peněz ( já mám jetě tu výhodu ze mám diag větinou sebou) - jestli jsi ho trápil a do zastavení ??? - ato té to auto prosila o zastavení - mělo víc rozumu ne ty
(Bez uráky - stop je informace dost jasná - občas ti tato hláska chce zachránit ivot ) |
| |
| |