Pavel123
|
27.01.2017 13:39 -
Re: Zaklapovací zpětná zrcátka / C5 I/II
|
|

|
Citroen C5 I r.v. 2013
Zdravím kolegy citroeňáky.Můj první dotaz na této sajtě.Tak snad jej směřuji tam kam mám.O co tedy jde.
Couval jsem a urval jsem zpětné zrcátko u řidiče.Moje blbost vím.Teď je ve stavu e sklo je neporuené a vlastně i ten kryt je v poho.Problém ale je,e se utrhlo něco v čem se to celé zrcátko natáčí.Tzn. e s ním mohu rukou volně natáčet jak chci.Blbý je,e kdy nastartuju,tak má stále ,tedy tak půl minuty,tendenci se dorovnávat a tak se sklopí,resp. vyklopí, a nadoraz ,ale dopředu.No prostě je tam něco utrené.A teď co dál.Tak předevím bych potřeboval najít příslunou pojistku(v manuálu jsem ji nenael),aby ne provedu opravu, se toto po nastartování nedělo.Anebo ho sundat,odpojit z konektoru a zase provizorně nasadit.Tím i zjistím kolika pinové je.Mimochodem je elektrické,vyhřívané a el. sklopné.No a pak co dál. Předevím nevím jak přesně ho celé sundat,nechci dloubat kam nemám a pak a jej sundám, tak aby to bylo co nejlevnějí, zdali by nelo pouít to sklo a kryt v barvě auta.Můete mi někdo prosím poradit?Díky moc. |
| |
| |