jruze
|
15.01.2017 03:52 -
Re: Startování v nízkých teplotách - diesel
|
|

|
Bobr53 napsal(a): Podělím se o své čerstvé zkuenosti:
Mám X7 biturbo od jara 2016 (výroba 2009, 150k km), od samého začátku chyba relé havení, tankuju naftu Unipetrolu bez VIF, chytalo vak vdy na první start a do -8°C, od cca 0°C se začíná zjevovat kontrolka havení, při nií teplotě pod -8°C u jsou starty obtínějí, pod -15°C chytá a na 10 pokus - podle zvuku na jeden válec  .
Koupil jsem havky FEBI a protoe jsem neměl těsnění pod kanály sání, vyměnil jsem havky bez demontáe sání dle informace od jrůe táty a juniora (poděkování oběma) - provedeno dnes, hotovo za 5 hodin práce, v tom zahrnuta i výroba specifického nářadí, nutná práce se zrcátkem a člověk by neměl mít medvědí tlapy.
Původní havky byly NGK, 3 ks byly KO - tak teď můou přijít pořádné mrazy  .
No pravda s tím vercajkem je to e musí pouít vhodné a musí být gumovej(proto jsem ti v SZ psal jestli není rychlejí to sání sundat) jinak já ho na zlatým sundat musel páč ten kdo to délal předemnou tak na jednom kanálu zničil Okrouek - novej jsem nedával(jsem etřivej) a pouil jsem starí z 1.6HDI jsou stejné a gratuluji k úspěchu (a startovat to bude - několikrát ověřeno ikdy mně se na edivém objevilo e chyba havení sice kupodivu přechodná a chytá na hup) Jen náhodně jsem kouknul do diag a nael něco kolem 150 stupňů teplotu v sání tak jsem měnil čidlo a přitom tam nael tu přechodnou chybu havení tak |
| |
| |