jruze
|
13.01.2017 19:07 -
Re: Antipollution system faulty - benzínové motory
|
|

|
Majklson napsal(a): Zdarec borci, potřebuji prosím poradit, doufám, snail jsem se pečlivě přečíst vechny stránky o závadách na benzín. motorech, jestli není někde popsána moje závada,kdy tak mě prosím nasměrujte, jsem zde new  . Mam C5 2.0HPi 103KW po nasartování se motor začne třást jako drahej pes, div nezdechne, po chvilce se rone kontrolka motoru, nějaký to antipollution faulty, hodí se to do nouzáku, od té doby epot květin, valí na 4válce, krásnej volnoběh, ale pouze do 2OOOot.min. (nouz.reim). S touhle závadou jsem to koupil, předchozí majitel vyměnil hydrotely, byly kontrolovány rozvody, přehrání ŘJ motoru........atd. Potom řekl, e u do toho nedá ani korunu, e na to nemá nervy a e to radi prodá. Diagnostika píe vadné čidlo teploty výfukových plynů a něco s tlakem paliva. nevím jestli ta závada tlaku paliva, nemůe byt od toho teplotního čidla. Ty teplotní čidla jsou tam dvě, jedno stojí cca 3000Kč, pouze v origo. Otázka zní, nemáte prosím někdo podobnou závadu, která se podařila vyřeit?! Nechce se mi uplně koupit čidlo teploty minimálně jedno za 3000Kč, potom zjistit, e to tím není. Taky to tím samozřejmě být můe. Jde mi o to, jestli se s tím nekdo nesetkal, třeba mi někdo potvrdí, e po výměně toho čidla-čidel bude vechno oukej. Nevím?! Máte nějakou zkuenost prosím?! Díky vem. 
Kolik ti pán dal aby sis to vzal? auta s těmito motory se házej dorotu a ty co to neudělají příjdou o dost peněz, vechny nervy a vůbec se nesvezou Kdyby jsi se zeptal - informoval tak by ti zde asi kadý řekl ,,utíkej od tohoto motoru jak daleko můe" - narve do toho odhad tak víc jak 20000,- a stejně to bude oničem potom u na to nebude mít nervy a buď to serotuje a nebo zase někomu nadělí. |
| |
| |