Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Pojistka otevření přední kapoty / C5 III
jruze
22.12.2016 21:45 - Re: Pojistka otevření přední kapoty / C5 III
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Když má skladník dovolenou, tak ho možná zastupuje ředitel.
Jinak samozřejmě to jde i přez toho skladníka, mimo jiné, ale pozdržet to může i třeba přepravce, nebo ten kdo mi posílá sms že to mám na prodejně, je to řetězec lidí, kde se to může zdržet.
Každopádně při každé objednávce říkají 2 až 3 týdny, že pak pošlou sms až to bude na prodejně, je jedno jestli objednávᚠcelej motor, nebo šroubek do něj, tak nemá cenu rozebírat jeden článek v celém řetězci ( skladníka ).

No asi mᚠpravdu - možná by bylo namístě jim říct a nebo rovnou udělat ža si budeš ztěžovat na zastoupení. Já ale objednávám jako na servis (i když nejsou múj smluvní partner) no ale zase na druhou stanu odeberu třeba kolem 20000,- měsíčně a i přes slevy mají nějaký zisk + množstevní bonus (při takovém odběru nebo možná o trochu větším bych od smluvního mohl mít třeba soudek nového oleje nebo jiné , takhle dostávám alespoň upomínkové předměty a různé dárky )

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator