c5vyskov
|
20.12.2016 23:09 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
autodiag napsal(a): jsem zastancem toho ze jsem delam co umin a opravdu se necpu a neseru do niceho cemu ale vubec nerozumim..a i kdyz vim ze bych to udelal necham to tomu kdo to dela a udela urcite rychleji nez ja..pomuzu casove sobe a druhemu necham vydelat
O tom ale celou dobu hovoříme
Kdysi mi k tomu říkal kamarád, ptal jsem se ho, proč nedává auto do servisu a piní si sám ruce? Protoe nechci, aby se na tom učili. To se můu učit sám, auto si můu kurvit sám zadarmo.
Taková je bohuel realita. Jak tady padlo s tím přesoleným jídlem, doma si za to můu sám, ale abych za to platil cenu jak v Alcronu čerstvě vyučenému kuchaři-číníkovi-natěrači, tak to sorry. Taky jsem slyel, e v Německu jsou sluby na jiné úrovni. Trochu víc OT, zrovna z říe objednávám přívěs, zatím co u nás výrobci (prodejci) chtějí připlácet za kadý prd (úchyt, opěru...), tak tam montá gratis a i některé mení díly gratis materiál. Při jejich cenách, při jejich platech. I kdy moná se započtením cesty a času to vyjde nastejno jako tady, tak prostě jejich jednání je někde jinde. U nás si často připadám jak v té reklamě na nejmenovanou banku, kde chce bankéř platit i za Dobrý den. Samo e to není vude, ale větinou je. Na západě jsem měl zatím jenom pozitivní zkuenosti, vdycky jsem věděl kolik zaplatím, vechno sedělo, kolikrát drobná slubička byla jenom za Merci. Na druhou stranu Slovensko mi připadá jetě horí ne u nás (omlouvám se bratia), tam kolikrát nechápu, za co mám jetě platit...
jruze: tak předpokládám, e autodiag myslel jaké náklady na mechanika má servis, ne e ten mechanik má takový plat. to je mi jasné, e dělají za pár korun, nic nejde povolit... ale toto je problém servisu, kdy si počítají 1000 za hodinu, tak na toho mechanika to je 160 000 měsíčně a práce by tomu měla odpovídat. Mě nezajímá, e jemu dají 20 |
| |
| |