Jarduk
|
20.12.2016 21:42 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
Asi kadej mluvíme fakt o něčem jiným.
Kdy si na autě něco udělam sám a ono se to podělá, jsem vůl, páč jsem se pokouel uetřit, ačkoliv mam jinou profesi.
Kdy to dam Lojzovi a on to udělá za pár stovek a jeho sluby nebudou kvalitní, jsem vůl trochu mení, ale pořád mi mělo být jasný, e Lojza neni prostě vykolená osoba.
Kdy to dam autorizovanýmu servisu a oni mi tam ze 3 věcí 2 udělají tak, e pak na svoje náklady musim půl roku shánět někoho dalího, kdo to dá do kupy, nebo kdy za vcelku pěkný peníze poskytnou horí slubu jak větina autorizáků jiných značek, tak u podle mýho vůl nejsem. Protoe jsem to tam právě dal s tim, e na to prostě mam a chci to udělat od profíků. Já taky nemam problém zaplatit, ale očekávam za to kvalitu a rozdíl mezi Lojzou a autorizákem. Jakoto očekávam i rozdíl mezi diag za kilo a diag za stovky tisíc. A toho, kdo mi poskytne tenhle rozdíl, tědře odměnim. Zatim jsem ho nikde u Citroenu nenael a to jsem jich pár vyzkouel.
Vdy ani jeden z nás nepsal, e si něco děláme doma na koleni. Jen jsme psali, e sluby autorizáků Citroenu jsou na úrovni Lojzy od vedle a diagnostiky za kilo z číny. Kdybychom tam nejezdili a stále nedoufali, e se to změní, tak tu teď ani nemůeme prskat. Take ačkoliv sám nemam hluboko do kapsy, u si začínam dost věcí dělat sám, protoe prostě co návtěva servisu, to průser. A samozřejmě bez odezvy a jetě s prosbou, abych to nepsal do dotazníků, aby tam kluci na dílně neměli problém. Co člověků pak zbývá? Jakoe by mi s mou cholerickou náturou bavilo leet někde pod autem? Ani náhodou, po půl hodině a stovce kur... to balim. Vrcholem mýho umění je výměna vzduchovýho a kabinovýho filtru. A u i při kabinovým bych nejraději potkal kohokoliv, kdo tohle uloení vymýlel.
Přesně jako s tou restaurací.
Kdy si sám přesolí oběd, tak je to tvoje blbost. Kdy ti ho přesolí ve čtyřce na vsi, dalo se to čekat. Kdy ti ho přesolí v 5* hotelové restauraci a na závěr ti přinesou předkrm místo zákusku, bude prskat.
Co se týče němců, já zkuenost nemám, ale oni tam jezdí s tím, e cena je stejná jako v ČR, ale sluby jsou jinde. (aneb jak český servis Audi naúčtoval nové dveře, ale přitom je pouze opravil...)
A k těm čechům. Navtívil jsem cca. 2 desítky zemí na 4 různých kontinentech, tak si troufám tvrdit, e mam u trochu rozhled... |
| |
| |