jruze
|
20.12.2016 21:34 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
Jarduk napsal(a): Nevim, co básník myslí "českou mentalitou", ale na tohle začínam být dost alergickej a obecně těmhle über čechům radím emigraci.
Nepochopili jsme přesně co? Oba jsme moc dobře pochopili, e kadá sluba má svoje náklady. A minimálně já kdy jsem si vdy zvolil autorizák, tak jsem za zvýenou cenu předpokládal zvýenou kvalitu slueb.
Nepochopili jsme to, proč Citroen účtuje nejvyí částku iroko daleko za nejhorí sluby iroko daleko. Jak jsem výe psal. Naúčtovali si to za výpis, kde stálo: ,,Systém je bez závad."
Sluba v autorizovaném servise by přece měla být lepí ne ta od Lojzy. Měla by mi říct více, ne diagnostika za stovku. A i kdy ve výpisu chyb nic neni, tak si má přece někdo dřepnout k těm hodnotám a osobně se na ně podívat, co se taky nestalo.
Pak se toti přesně stane to stejné, co psal kolega výe - zákazník nezíská vůbec nic navíc, přítě si koupi tu diag z číny (nebo zajede k místnímu fachmanovi s Lexií), kterej mu za zlomek ceny řekne víc. A je mi uplně umák, jaký mají ti dva náklady.
Jetě k tomu čeství. Proč mám pár známých, kteří jezdí s autem na servis do říe? Protoe je tady autorizáky drbaly, jak se dalo.
A kolik stojí třeba v D diag ve značce? - pokud to neví odpovím zatebe stojí 40euro = dostane ten samej co unás. Ta diag aje tuím za ty prachy na 4. roky - potom si zaplatí znovu - jedinou výhodu mají v tom e kdy se mu vysere tak dostané novou kdeto já si jdu koupit jinou za své(a kdy ti na jednom autě odejdou dvě tak a si seenu dalí půjdu hned udělat grátis někomu diag a budu se modlit aby mi zase nespadla a neobětoval jsem dalí prach z lásky k blinému - to e jí pouřívám ke své práci je OK ale kdy jen ke ,,zkouknutí"? Autorizák je na tom tak e pokud chce být tak přijedou - nadiktují si co musí mít za vybavení a jse v tom dejme tomu za 5 a 10 mega . No nevím co dělá ale kdyby ti někdo řekl ,,pokud toto chce dělat tak si nakup toto vechno a potom tu práci dostane tak bych chtěl vidět jak by si mluvil. |
| |
| |