Jarduk
|
20.12.2016 20:57 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
Nevim, co básník myslí "českou mentalitou", ale na tohle začínam být dost alergickej a obecně těmhle über čechům radím emigraci.
Nepochopili jsme přesně co? Oba jsme moc dobře pochopili, e kadá sluba má svoje náklady. A minimálně já kdy jsem si vdy zvolil autorizák, tak jsem za zvýenou cenu předpokládal zvýenou kvalitu slueb.
Nepochopili jsme to, proč Citroen účtuje nejvyí částku iroko daleko za nejhorí sluby iroko daleko. Jak jsem výe psal. Naúčtovali si to za výpis, kde stálo: ,,Systém je bez závad."
Sluba v autorizovaném servise by přece měla být lepí ne ta od Lojzy. Měla by mi říct více, ne diagnostika za stovku. A i kdy ve výpisu chyb nic neni, tak si má přece někdo dřepnout k těm hodnotám a osobně se na ně podívat, co se taky nestalo.
Pak se toti přesně stane to stejné, co psal kolega výe - zákazník nezíská vůbec nic navíc, přítě si koupi tu diag z číny (nebo zajede k místnímu fachmanovi s Lexií), kterej mu za zlomek ceny řekne víc. A je mi uplně umák, jaký mají ti dva náklady.
Jetě k tomu čeství. Proč mám pár známých, kteří jezdí s autem na servis do říe? Protoe je tady autorizáky drbaly, jak se dalo. |
| |
| |