c5vyskov
|
20.12.2016 20:16 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
Úplně souhlasím, vak takovým přístupem jenom "získávají" zákazníky. Kdyby to udělali za lidskou cenu (klidně zadarmo-já jsem v autorizáku jetě nikdy diagnostiku na faktuře neměl), tak si tam zákazník koupí díl, na kterém mají řekněme 30%. Takhle utřou, zákazník si pro přítě koupí diag z číny, díl objedná z eshopu a vymění mu ho Lojza vedle v ulici.
autodiag: Nemůe srovnávat jenom náklady, jaké na tu origo diagnostiku mají. To mě jako zákazníka absolutně nezajímá. Mě zajímá výsledek. A jestli mi za litr řeknou, e "je to rozbitý" nebo dokonce e tomu nic není, to pak mají tu diagnostiku za 230 000 ročně úplně na nic, platí tomu mechanikovi kolení zbytečně. To a si koupí tu obd čtečku za kilo a uetří. Jo, to by pak nemohli být autorizovaný servis...tak a nejsou, kdy to pro zákazníka nepřinese nic navíc.
S takovým přístupem by si soused soustruník mohl pořídit pořádné cnc za 10 mega, sice by na tom neuměl, ale mohl by zákazníkům vykládat, co vechno to umí...a nechat si to zaplatit, protoe maina nebyla zadarmo. |
| |
| |