Jarduk
|
20.12.2016 19:57 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
Řeknu to takhle. Autorizovaný servis Renault si účtuje za základní diagnostiku (tedy výpis chyb bez dalí analýzy) cca 350,-
Co vim, tak třeba kodovka si bere něco kolem 500,-
Peugeot Kopecký si před 2 lety za mnoho stránkovej výpis vech parametrů auta a následnou dlouhou konzultaci řekl cca 1000,-
Citroen si za 5-10 minutovej výpis chyb řekl skoro 1100,- a jetě při placení kartou chtěli dalí 3% z částky. Take tady nejde o to, e bych neakceptoval třeba cenu servisu za 750/hodina nebo kolik to tam vdycky mají, ale o tom, e člověk po nich chce zjistit problém, od začátku je prosí o zvednutí kapoty a udělání diagnostiky manuální, tak beztak pak přijdou, e udělali výpis chyb a jestli chci dalí hloubkovou diagnostiku (pravděpodobně otevření kapoty a pohled ze 2 metrů), tak to bude dalích 2000,-
Já jen naráel na to, e tohle bylo doufam naposledy, kdy jsem jetě zkusil autorizovanej servis. Na co ahli, to mi tam vdycky jetě víc zničili. Mam svoje auto hodně rád a neměnil bych, ale u naprosto chápu lidi, co nechtějí nikdy více vidět francouzský auto. Můou za to předraený a hlavně nekvalitní autorizovaný servisy. |
| |
| |