popest
|
12.12.2016 22:07 -
Re: Návod, mapy a dalí pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
|
|

|
Tady odpověď z Peugeotu, cituji:
"Mám ale tuto zkuenost :
před časem jeden z klientů měl tuto funkci podporovanou mapovými podklady v navigaci.Tyto ale musí obsahovat pro tuto funkci tvz. lokalizační tabulky RDS-TMC.
Avak stalo se po "up grade" map, e nebyly tyto lokalizační tabulky RDS-TMC zřejmě u obsaeny v mapových podkladech, tudí tato funkce nemohla být podporována.
Nebo u modelu C-Crosser/P 4007 nikdy nebyla ČR mezi těmi zeměmi, kde by tyto lokalizační tabulky RDS-TMC byly součástí mapových podkladů, co vedlo k tomu, e TMC nikdy u těchto modelů v ČR nefungovalo, v ostatních zemích jako SRN, Rakousko apod. ano.
Pak si myslím, e informace zákaznické podpory HERE se nezakládá úplně na pravdě.. Nedalo mi to a konzultoval jsem záleitost s naím technickým koordinátorem, který mě potvrdil, e tuto záleitost řeili jak s výrobcem, tak spol. HERE. Potvrdila se informace, e funkce TMC je spolu lokalizačními tabulkami zakódována v mapových podkladech a nebylo na úrovni PSA Group-HERE dohodnuto jejich uvolnění.
Domníváme se, e tomu je jak pro ČR a i moná pro dalí býv. východoevropské země, co potvrzuje i to, e verze 2015.1 a 2016.1 jak tvrdíte, tuto funkci nepodporují.
Lituji, e Vám nemohu dát příznivějí zprávu.
S pozdravem
ing.Miroslav Hrabák
Zákaznický servis
Peugeot Citroën DS" |
| |
| |