MS02
|
12.12.2016 20:33 -
Re: Návod, mapy a dalí pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
|
|

|
no tak kdyz myslis Nekde to casem zase najdu. Ano, vyrobce HW je Harman Becker,stejne jako RNEG, nicmene mapy vydava uplne jina firma... Stejne jako si koupis notebook od Dellu a pak nadavas na Microsoft. No a vsechno neco stoji, aneb zadarmo ani kure nehrabe, takze v ramci katovani kostu byly nektere veci orezany. U nas treba ty tabulky do TMC. Lokalizační tabulky .link. rozdělují silniční sí na úseky (ve městě hustějsí dělení, kratí úsky; mimo město jsou úseky delí, u dálnic například řádově úseky mezi sjezdy/nájezdy).
Nebo to bylo mysleno tak ze po priblizeni k hranicim za kterymi si tuto prasarnu nedovoli se navigace probere a smerem k vychodu zase prestane zvladat ty stejne algoritmy? Proste nechteji platit za licenci a praci s tim v kazdem tom danem statu a mlzi... Ale treba jim jen krivdim
edit: stary fw jsem zkousel, mel jsem NG4 od r 2012 s fcnim TMC. Nasledny upgrade mapy znamenal konec funkce TMC ve vychodni Evrope - to je ale nahodicka! Upgrade firmware (prosel jsem postupne vsechny verze) nic neresil. Jedine co pomohlo byla stara mapa. Jenze v te z 2012 neni hromada dalnic ani prazsky okruh, takze je to z blata do louze. |
| |
| |