tomio
|
29.11.2016 22:18 -
Re: Vibrace auta na volnobeh a pri akceleraci 2- 3500ot/min
|
|

|
Já to cítím ve volantu, kdy stojím na místě (popř. kdy se drím palubní desky). Spolujezdec si toho ani nevimne. Podle mě je to v začátku. Nicméně, kdy otevřu kapotu, tak se plastový kryt motoru třepe jak o dui
Abych dokončil vliv silentbloku - Silenblok převodovky vyměněn, no jetě nebylo pořádně čas to projet, take zítra poreferuju. První poznatek. Zmizela jemná vibrace v pedálech v otáčkách těsně pod 2.000. A asi 14 dnů vyměněná spojka přestala při pomalém rozjezdu do kopečka pocukávat. Jinak i při akceleraci do kopce mi to přilo znatelně lepí jak před výměnou.
Ad vstřiky. Jestli sem si nena.ral do hnízda, kdy sem si vlil do nádre zázračnou vodičku od citroenu "Aditivum do nafty pro motory HDi originál Citroen - 300ml". Měl jsem jednu dobu pocit, e auto "kuckne" při akceleraci kolem 2.000 ot. Je pravda, e kucknutí se od té doby neobjevilo. Postupně se ale začali objevovat ony záhadné vibrace. Předchozí majitel tam lil normální naftu, já začal s jednorázovým aditivem a přeel jsem na Vervu od benziny - otázka, jestli jsem udělal dobře |
| |
| |