jruze
|
22.11.2016 12:47 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Po povolení zalepených roubů v třmenu je asi největí problém přesné vymezení vůle sestavy loisek. Buď musí mít vymezovací podloky, nebo na přesno zkracovat trubku... Těch domrvených ramen ze "servisů" co sem u předělával ... minulej tejden naposled, udělané někde v Praze, člověkem který prý dělal někdy v Citroenu, trubky zkrácené flexou volně z ruky  mám to tu na stole, nafotím ... najezdilo to prej 70 tis, ale to muselo mlátit hned po montái.
Ale já jsem jeden z těch co to dělá pomocou vyvaru z jednorozca a hadich oci ... 
V příloze má origo návod i s nástroji ...
Nemyslí mne? a je to jak jsi psal nedavno e dá vědět - vyznělo to e jako předělává ramena po mně. Ale jinak u jsem se s takovou prací také setkal a dokonce mám po jeho servisech ,,zlaáka" (ty ramena mlátily u dříve ne jsem to koupil-trubky to co popisuje-a ječtě ikmo,utrený roubek od čidla ABS a jen nakleplé(kvůli tomu kopal automat páč občas vynechal signál) atd.. - tím ale nechci říct e jsem neomylnej a 100%. (a to nemluvím o GSM modulu kterým ovládal auto a i samovolně zhasínalo při restartu modulu)-ale to sem u nepatří. |
| |
| |