| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Termostat? |  |
Kulda
|
16.11.2016 10:04 -
Re: Termostat?
|
|

|
Servus mistři,
na přiloené fotce je stav teploty vody i motoru po cca. 54km jízdy. Něco po okreskách, dokopce a z kopce, něco po dálnici a něco město - okruh. Jízda plynulá, v noci, ádné kolony, teplota -1, 0. Rafičky v těchto polohách jsou stejné i při 20, 15, 8.... . Nejsem si jist, jestli je to ok? Hlavně ta teplota motoru se mi zdá nízká. KPo stání přes směnu na parkoviti, teplota kolem 0, tak se mi přepne plyn při 50 stupních cca po 1.5km, s pohybem rafičky k první rysce. Při -4 to byly necelé 2km sviné jízdy, 70km/h.. T opení hřeje při první třetině cesty intenzivně, postupně se intenzita sniuje a a ke konci cesty mi to u jako teplo nepřijde, ale to bude asi tím, e kabina je vyhřátá na teplotu a u není potřeba intenzivně topit, je to tak? U si nepamatuju minulou zimu, jestli to topilo stejně a se stále více kilometry a nějakými opravamy jsem čím dál, tím víc nedůvěřivej..... .
Termostat měněn v srpnu, ovem není to kus do C5, ale kompaktní, jen neotvírá při vyí teplotě, ale je jako by otevřen pořád. Má to vliv? e by se motor nezahřál na teplotu, jak má?
Dík za info. |
| |
| |