artsvec
|
09.11.2016 05:06 -
Re: Olej do automatické převodovky
|
|

|
Tak jsem včera byl v ZP Automatic.
Nejprve s námi technik provedl testovací jízdu aby vyzkouel, jak převodovka řadí a zdali s ní není nějaký problém. Verdikt byl, e řadí pěkně a není ádný problém. Několikrát jsem se ho ptal co tam dají za olej, vdy odpověděl, e originál přímo od Asinu.
Bylo nám řečeno, e za 2,5 hodiny to bude hotové. Chtěl jsem to vidět, take jsme se domluvili, e a to bude mít napojené zavolá a můem se přijít podívat. Viděli jsme to co mají na videu, maina má průhledný válec, kde bylo vidět nejprve černý olej a po nějaké době se to hezky vyčistilo.
Auto nám předával jiný technik, kterého jsem se znovu ptal co tam dali za olej a opět mi bylo řečeno, e ho berou přímo od Aisinu. Na vtípek mého kámoe, e měli tedy rovnou vyměnit celou převodovku pán odpověděl, e není problém, e mají převodovku skladem. Na dotaz jestli je nová nám bylo řečeno, e je zcela nová, a e za 89 000,-Kč můe být nae.
Při jízdě domů jsme řazení pořád pozorovali a oba jsme se shodli, e je řazení jetě troku jemnějí ne bylo(nevím jaký výraz pouít).
Cena 6900,-Kč
Doporučení technika na můj dotaz, kdy provést přítí výměnu bylo za 60 000km nebo 5 roků. |
| |
| |