Hanz 397
|
29.10.2016 20:36 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
|

|
myneur napsal(a): Tak zlý to neni. U dělaj 100kWh, take reálně dá i s klimou na baterku 388 km při průměru 130km/h. Rychlejí průměr mám problém udělat i na dálnici kvůli omezením a brzdičům..
Take reálně třeba Praha - Rijeka: 800 km: dobije: Liezen za 20 min 50%, Graz za 40 min 80%.
Take i s uváením rozmístění chargerů a max cestovní rychlosti jsou na 8 hodiny cesty dvě pauzy na jídlo a kafe celkem 1h.
To mi osobně přijde u pouitelné. Ale jde hlavně o to, kde to bude třeba za 2 roky: větí baterka a hustí sí chargerů.
Ta diskuze začala tak, e si Hanz stěoval nad plánem elektrifikovat auta, a mně to naopak přijde super, a e jsme tomu u docela blízko, by to pár let jetě potrvá. Hlavní problém tady vidím tu cenu.
Tak já jsem se hlavně pozastavil nad snahou ekoteroristů nám vem v zájmu lobby výrobců solárních panelů vnutit podle mě slepou cestu automobilismu...
A nejde vůbec o to, zda je elektromobil pohodlný, nebo ne... Jde hlavně o to, e časem těmhle maniakům začne vadit jakákoli individuální (by třeba elektro) automobilová doprava...
A věřte mi, e za 20,30 let si vzpomenete, e "tohle tenkrát někdo říkal "... |
| |
| |