js42
|
25.10.2016 08:08 -
Re: Jesenny zraz 2016 Teplice nad Metují - INFORMACE, DISKUZE
|
|

|
Pěkný den vem Vám přeji.
Chtěl jsem původně reagovat a večer z domova, ale nejde to jinak. V neděli jsem se nejprve dospal, potom jsme s Naďou vrátili vnučku rodičům a řeil jsem věci neodkladné, které se přes víkend objevili. Mimo jiné i telefonát z penzionu, e tam zůstal nějaký Ford a nikdo se k němu nehlásí. Chvilku mi trvalo , ne jsem si dal ve dohromady a nakonec jsem zjistil, e tam zůstal zde propíraný vůz ze soutěe. Zítra jej půjdu vyzvednout. V pondělí jsem bohuel musel absolvovat jednu nemilou akci-pohřeb, zemřel mi kamarád, a tak nebylo na nic dalího chu. To je prostě ivot.
Ke srazu jen tolik - jetě jednou díky vem kdo jste přijeli . Jsem opravdu rád, e jsem Vám mohl tenhle kout republiky ukázat. Jsem rád, e jste se vichni v pořádku vrátili domů a e celá akce dopadla, snad, ke spokojenosti Vás vech "účastníků zájedu" .
K té jízdě zručnosti jen tolik, kdo umí tak umí. Komu to moc nelo tak to měl za více jak pět minut . Tedy včetně mne.
Dneska u skutečně slouím vlasti a musím jít taky něco dělat! Tak snad večer po osmé se na fórum dostanu a zjistím co je nového.
Jetě jednou vem pěkný den, Naďa a Honza. |
| |
| |