PATaMAT
|
11.10.2016 16:16 -
Re: Prosakující posilovač řízení (servo)
|
|

|
jubileus napsal(a): dík za INFO:
No ona ta spodní hadice na nákresu v (citroen service) vede na dno nádre s LDS a ta horní přes těsnící O krouek (vysokotlaký na straně čerpadla) do čerpadla. Na nákresu jsou obě hadice očíslovány 1 ass a nazvány(vysokotlaké potrubí posil. řízení). Proto jsem opatrný a raději se zeptám, jestli někdo neřeil.
Kdy je vypnutý motor, tak předpokládám by v potrubí neměl být tlak. Povolím pro jistotu jetě víčko s LDS. Pak tedy rozpojím spodní hadici od trubky v rohu, napojím ji kouskem trubky s faldíky, a kouskem dodané hadice, kterou nasunu na původní trubku. Kadý spoj pojistím dvěma kusy roubovacích objímek a budu doufat, e to chvíli dá zas pokoj. Jenom mi vrtá hlavou, jakou hadici pouít. Jaký je tam vůbec tlak?? a jestli hadice neznečistí LDS-jestli ji nerozpustí nebo tak. Dal bych tam raději pro hydrauliku ale ta bude určitě tvrdá a nestáhne se objímkama na původní plechovou trubku. Taky ten rozměr 11,3 mm by to chtělo sehnat.
Moná z toho dělám moc vědu ale víc hlav víc ví.....a tak se radi zeptám...  dík za rady
Ale hov*no , starou hadici vyhodí celou a dá tam vcelku kus nové. ádné napojování flikování ... dělá z toho zbytečně kovbojku ... jestli neví, stav se u mne ... |
| |
| |