jubileus
|
10.10.2016 18:51 -
Re: Prosakující posilovač řízení (servo)
|
|

|
Zdravím po čase. Téma je asi blízké..... C5 I Break 2001 HDi 2,2 Exclusive koupeno v Brně nové....kdysi...
Téma: Oprava spodní hadice SERVA , co vede podél rámu v levém předním rohu auta. Nejsem si jist, jestli se o tomto mluví v předelém příspěvku. Tedy k věci. Na přední nápravě je jakási příchytka-rozdvojka ale drí dvě trubky a ta jedna spodní, co vede do levého rohu, kde je napojená v rohu na trubku (v citroen service 4014EW)-vysokotlaká drí na krajíčku za jeden fald. Druhý fald na trubce je dál a hadice by nela za něj natáhnout. Byla by krátká.
Zajímá mě, jestli někdo ví, čím tuto trubku nadstavit a tak problém vyřeit. Na hadici je toti nápis MANULI OIL CP 11,3 mm CPE-CPE 08/04/05 a to je ve. Nikdo od "traktorů" neví, co to znamená. I ten rorměr je atyp..
A to zkrátím. Jestli to někdo nadstavil-čím, a jestli to vydrelo....
Je mi úplně jedno, čím, osobně bych hadici nadstavil skrze "hrbatou trubku a dvě svorky a na druhé straně do trubky v rohu podobně. Dvě svorky je více jako jedna. To tam teďka za krajíček drí. A to rupne tak začne jízda v mechanickém LOTUSU....
Blií téma jsem nenael, tak se prosím nezlobte, jestli to patří jinam. Doufám, e se nemýlím, e HYDROACTIV 3 vyuívá stejný zásobník s LDS.
Moje srdce tluče v jiném autě. Ale přesto děkuji za Vae reakce. Fakt dík |
| |
| |