fanek01
|
15.09.2016 15:46 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
jumep napsal(a): zopakujem sa:
napajanie vahy ide s BSM, pri X7 vedeli blbnut relatka - sedy 28pin konektor, pin 20
farba kabla nie je tak urcujuca ako cislo s kabla
---
nemusi to tak byt, ale kludne moze, staci ze relatko ma oprsknuty kontakt a je na nom velky prechodovy odpor kvoli ktoremu na tej vetve nebude 12V ale len 10 napr. a vzdy zalezi ako sa zopne
Zdravím
Vyzkouel jsem co jste mi poradily, ale bez výsledků. Tak jsem auto odvezl do servisu k borečkovi co dělá jenom CPA a iví se s tím. Udělal přesne to co já, Prohodil váhu vzduchu ( s čidlem teploty i průtokoměru) pak jetě preventivně objednal novou, proel kabelá, vyčistil konektory....... i tu 20 pim a prostě nic závada " 0104 signál průtokoměru přeruení obvodu zkrat..." zustává trvalou. Po kadém vymazání ihned naskočí Měřená a poadovaná davka vzduchu se lií u měřené v průměru +100mg/zvich Tak prozkouel klapku vzduchu, EGR, hodnoty v pohodě raději EGR vyčistil. Prostě nic.
Těmy relátky jste myslel ty zalité na BSI? Protoe jiné jsem nenael
Jetě jsem si viml e závada zůstává ale hláka porucha motoru s antipoll....na displeji nevyskočí , ale po odpojení baterky je tam hned po nastartování. A jetě se zobrazila místní závada A9B7 relé +ACP Zkrat na + po poslením odpojení baterky.
Nenapadá Vás něco ?? do citroenu se mi moc jed nechce, při poslední návtěvě mi chtěli vyměnit vysokotlakou pumpu a střiky kvůli čidlu otáček kliky.
Díky |
| |
| |