jruze
|
14.09.2016 23:28 -
Re: Ventilátor chladiče (Sahara)
|
|

|
staug napsal(a): Co vlastně znamená, e se jednotka nechytla? Jaké bývají příčiny? A můe se za běhu "nechytnout" a pak za se "chytnout"?
Jestli se to stane jen kdy ,,probudí" auto a nebo zapne klíček tak by to mohlo být i jednotkou motoru - ta ovládá saharu.(kdy přepisuje jednotku tak se stává e se spustí sahara na plný výkon ) - nemá soft který jí ovládá to samé by se mohlo dít v případě ne se načte(je to laicky řečeno),nebo to můe být v konektorech - některé ventilátory pokud rozpojí ovladací kablík sepne na max. otáčky , jedna z moností můe být i v elektronice ventilátoru.Neviděl jsem to a nemohu určit v čem by to mohlo být - já to řeím diag - chyba -test- kontrola kabeláe- na zkouku jiný větrák a podle toho.Jestli to dělá při jizdě nebo po kadém zapnutí klíčku(i hne po vypnutí a opětovném zapnutí klíčku tak by to mohlo být sice i v jednotce(chybně čte teplotní čidlo,nebo v čidle,kabelái nebo i v té jednotce ventilátoru - buď proměřit a nebo vyřazovací metodou(to mohu já páč nebudu utrácet a pouiju díly co mám k dispozici) - jaká je tam jednotka na sahaře půlměsíc - hranatá? buď utrácej nebo zaje za někým kdo to zná a ví co a jak. |
| |
| |