jruze
|
05.09.2016 20:53 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
Mikra napsal(a): Nějak jsi si asi pospojoval víc případů do jednoho. Mě tenkrát nikdo nic měnit nechtěl. Jednodue se ukázala chyba váhy, při jejím vypnutí se závady přestaly objevovat a tak jsem prostě koupil novou. A ouha, ono to nepomohlo. Tak jsme se na to příleitostně podívali u tebe a po chvíli hledání jsi si viml té divoké teploty na klapce. To nám před tím uniklo, protoe jsme nehledali tak důkladně. Hláka tehdy zněla jasně - váha. Na vyzkouení jsme ádnou jinou neměli, narozdíl od čidla teploty u tebe. Take u tebe bylo jednoduchý si ověřit, e se opravdu jedná o vadný čidlo, zatímco před tím nebylo čím ověřovat. Koupě nový váhy byla zdánlivě jasným řeením.
To jen pro ujasnění, aby to tady snad nevyznělo, e před tím mi nějaký nekňuba chtěl zbytečně měnit půl auta. Nechtěl, jen mi naprosto nezitně věnoval odpoledne s diagnostikou a kávou. 
No asi , ale mluvil jsi (aspoň tak jsem to pochopil) o vedném elektroventilu a regulaci ovládání turba.Tak nevím - jinak měl jsem jak váhu a dalí věci na biturbo na vyzkouení no turbo bych ti na vyzkouení nevyndaval (čidlo teploty je stejné na vech a to bylo jasné - to je prvotní kontrola při diag +tlak paliva, váha a EGR.Ale musí vědět co hledat. |
| |
| |