fanek01
|
05.09.2016 08:01 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
Zdravím vechny.
Mám problém s hlákou Antipollution system faulty chyba v diag - P0104 Signál průtokoměru : Přeruený obvod, zkrat na plus pól nebo na kostru napájení snímače nebo signálu. Po této hláce jsem to napích a mimo signálu průtokoměru, to házalo: závada palivového systému, čidlo tlaku paliva, čidlo otáčkoměru, rychloměru (nekorektní hodnoty). Vyměnil jsem regulátor paliva, který jsem z tama před časem zbytečně vytáhl a byl zcela ok z důvodu jiné příčiny (čidla otáček kliky). U se mi to nepodařilo nastartovat. Usoudil jsem, e je patný a vrátil původní. Po ujeti cca 10km při startování to samé nechtěl chytit, po vystoupení a zamčení a novém pokusu napoprvé chytl. Vyměnil jsem teda čidlo tlaku paliva a rovnou, kdy jsem měl venku EGR tak ho vyčistil, vechny chyby zmizely a na ten průtokoměr. Chyba průtokoměru byla v deníku cca 250km ale jako místní vdy se zmizením. Po hláce Antipollution system faulty je u jako trvalá a po kadém vymazání hned vyskočí v závadách vstřikování a hláka Antipollution system faulty cca 20km po ní. Půjčil jsem si jinou váhu vzduchu a to samé. Proel vizuálně a prozvonil kabely od váhy a po řídící jednotku (a na růový kabel, u kterého jsem nezjistil kam vede). Lexii i dig jsem prozkouel, vechny akční členy, které jdou, ve marné. Dokonce i váha ukazuje v grafech teplotu, poadovaný tlak(který kolísá v horní hranici grafu) i měřený, který ho kopíruje s odchylkou cca10%.
Třeba někoho z Vás něco napadne, nebo to u řeil. Proel jsem snad vechna vlákna na foru, ale nic mi nepřipadá podobné. Auto normálně jede, táhne.... i se standartně vypaluje fap.
Díky za reakce
Franta
PS: C5 r.v2009, 1,6HDI 102250km |
| |
| |