jruze
|
12.08.2016 10:32 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.2HDi
|
|

|
maty napsal(a): No jen nechápu, e nejde ani s tím druhým, je ale pravda, e jsem na to původním zjistil, e tam po demnotái není ta první velká zelená gumička a nikde jsem ji v čerpadle nenahmatal, e by někam vypadla? Jinak ve je jetě původní zakáplé lutou barvou. Dají se gumičky koupit nové? Dá se to nano sítko demontovat a vyčistit samostatně? Dal jsem to do demineralizované vody a do ultrazvuku a koukal, e z toho lo troinku píny a nyní je skrz ty otvory krásně vidět. potom jsem to vysuil fénem a dal do auta a stejně neel... Nechce se mě kupovat nový, kdy nevím, e je vadný, pokud bych to věděl neváhám a koupím jej.
Zeptám se blbě kolik to má na rozvodech? né e bych nesouhlasil s Jumepem ale ... Zkus odpojit hadicí na ypsilonce a zkus nastříkat start sprej(odmaovák-čistič brzd) =pokud je chyba kdekoli v elektronice(čidla,regulátor,jednotka atd..) tak to chytne. Jen bych asi předtím kouknul na řemen rozvodů,nebo diag a jestli je synchronizace - na ten sprej opatrně aby to nelo do nekontrolovatelných otáček!!!Asi se nevyhne diag. |
| |
| |