Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nestartuje / C5 I 2.2HDi
maty
11.08.2016 20:53 - Re: Nestartuje / C5 I 2.2HDi
99
Prosím o radu, jedná se o stejný motor r.v. 2003, nemám diagnostiku, pokusím se ji někde od někoho zapůjčit. Stalo se mi toto: auto normálně jalo, starovalo, vše bez problémů, stojím na křižovatce a všiml jsem si, že lehce na volnoběh houpají otáčky +/- 200 otáček. Auto ale po sešlápnutí plynu jelo normálně. Po ujetí cca 25 km jsem vyřadil a dojížděl jsem domů. Auto najednou zhaslo a už nešlo nastartovat. Palivové čerpadlo dává tlak, nafta teče po odpojení trubek na rampě jako blázen a normálně vrčí. Dále cca před měsícem jsem měl kontrolované vstřiky a jsou jako nové, nepropouštějí a korekce ja jako u nových. Čidlo na klice je nové. Bylo mě řečeno, že je asi vadné snímač tlaku paliva a tak jsem jej vyměnil z funkčního auta a stejně to nejde nastartovat. Motor má snahu chytit, jako by měl i 300 otáček, ale neudrží se a zhasne. Odpojení baterie na 24 hodin nepomohlo, baterka točí jako blázen. Starý regulátor jsem dal do ultrazvuku, vyteklo trošku špíny, ale nic hrozného... Netušíte někdo?
Děkuji.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator