| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
29.07.2016 22:48 -
Re: jruze
|
|

|
Jsem rád za kritiku a i hodnocení i v blbí lakovně nechá auto tři dny (nebo zastaví u vrat a během +- hodiny odjídí?)
Z toho plyne jen jedno : nechá auto tři dny na testování a dostane to tak jak to má být.- na to jsou dvě pořekadla : práce kvapná málo platná nebo to je za dobrotu na ebrotu (jde to na mou hlavu , ale dělal to kolega v mé dílně,dělám si zle u kolegy e se to takto nedá dělat,dělám si zle u zákazníků kdy to není jak má být protoe jsme to neměli čas odzkouet a to jen proto e chci vyhovět? super!!!)
Následující přiklad:,, auto mi někdy pokubává a i za jízdy zhasne.někdy to neudělá třeba 200-300Km , v jiném servisu mi chtěli měnit BSM a BSI" měl jsem na to čas od ČT večera do NE (přes víkend díly?) odjíděl v PA po opravě kabelíe k snímači otáček(popraskaná izolace+ roztaené piny mimo jiné),snímač spojky atd.. = opraveno,předáno na vyzkouení,v případě problému dohledání popř. výměny dílu který by to mohl jetě v souvislosti s touto závadou dělat(v diag ve směřovalo na toto) nebo jsem mu měl vyměnit jednotky za 20000,- rovnou jako v tom jiném servisu kde vůbec neřeili kablíky,konektor atd..? nebo dát zkuební jednotky a naúčtovat zálohu na za ně a práci s konfigurací? Fakt jsem asi blbec(nebyl to stálej zákazník ten by asi dostal zápůjčku jednotek,ale i to obnáí čas a práci s připravením jednotek) |
| |
| |