Take jsem byl u jruze....Zkasnuto 3000,- a vysledek v podstate zadny.
Prvni dojem byl vcelku dobry,jak senior tak junior se vice-mene snazili vysvetlit co a jak co se tyka EGR-Ventilu.
Neco mne bylo v ridici jednotce zmeneno,nevim co.V kazdem pripade bylo jiz napadne,ze junior pri pohledu na auto lakonicky konstatoval:No jo,normalni stovka.
Pritom je to normalni stotrojka!
Mnoho namahy si nedaval a zacal pres OBD neco prepisovat v ridici jednotce.Nevyznam se ,jsem laik.
Kdyz me poslal na zkusebni jizdu,rekl jsem mu ze auto lehce skube.Po 2 dnech to zmizelo a MIL take nesvitila.Po 4 dnech se ozvala opet MIL a chyby 0488,0490.0401.
Behem hodiny a pul a 3000,- v Radonicich jsem byl ujisten,ze se zadna chyba jiz neobevi.Objevuje se stale!
Sice mi byla navrzena nova navsteva a prezkouseni ale k tomu mi chybela duvera.Nejsem zadny odbornik ale ten kdo odborne prace inzeruje by je mel take odborne provadet A ne pokazde vyzvat zakaznika aby se opet zastavil u neho.Mam urcite neco lepsiho na pracvi nez pokazde navsteve Radonic druhy-treti den tam opet jezdit!!
Pan Ruzicka je bezpochyby znalec aut.Co se service taka,asi jen pro nekoho.
Nekdo neznamy je proste zkasirovan a po mne potopa!
P.S.
Jsem ted na 2 mesice v Burkina Faso na lovu lvu.
Potom na 5 mesicu v Korei,na 3 mesice v Kazachstanu,na 4 mesice vTramtarii.....proste k nedostizeni!