HELLMUT
|
22.07.2016 09:59 -
Re: Zvuky,vrzání na přední nápravě
|
|

|
Včera se ena vrátila od tchýně a oznámila mi e v autě něco vre. A opravdu,byl jsem to projet a z přední strany u řidiče se ozývá zvuk jako z rozvrzané postele , nebo mi takhle vrzali pístnice na Xantii. Ale pístnice to asi nebude. Zvlátní je, e to vre stále, bez ohledu na propruení auta. Kdy ručně rozhoupu auto u toho kola ,tak nic neslyím.Prostě jedu pomalu po rovné cestě a ono to vre. Při rychlé jízdě po dálnici to slyet není ale to bude tím zvýeným celkovým hlukem. Ve 30km/h to bylo slyet parádně.Zvuk se těko popisuje ,třeba jako kdy chcete přeletit sklo nějakým hadrem,takové kvíkání. . V noci jsem toho moc nenaspal nebo mi to leí v hlavě - dnes v noci odjídíme do Dánska... Ráno jsem chtěl řeit nějaký servis,před tím jsem to el projet jestli mě jetě něco nenapadne. Udělal jsem kolečko okolo obydlí a samozřejmě nic nevrzalo. Take to dělá jen někdy. Večer bylo auto zahřáté po 120 km jízdě. Ráno studené a po deti.
Přední silentbloky mám měněné loni v září ,ujel jsem na nich cca 15 000 km Kdy byly patné nevrzali ale sjíděli se gumy z venkovní hrany. |
| |
| |