| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dovoz auta |  |
xantia.hd
|
14.07.2016 23:17 -
Re: Dovoz auta
|
|

|
No kdy jsme sháněl před lety Xantii a pak druhou, jezdit po Čechách 200km a zpět byl horor, byly to ojeté pelechy nebo rychlou jehlou opravené bouračky. Nakonec jsme vybrali čerstvý dovoz z D, měla tacho 120 a podle mne nejméně 2x tolik, ale byla Ok a slouí dodnes, tacho přes 300, na motoru mimo rozvodů ve původní. Jednou jsme byli v d pro C5, bylo to 700 km tam, horor za jeden den zvládnout včetně amtu, nebyla nijak levná, ale u dealera Citroenu a neměla jedinou chybku. Nějak se mi nedaří se rozhodnout, byl jsem se podívat dnes na jednu v AAA auto, koupená v ČR, tak proč nekouknout, na Cebii jsem ověřil nějaký stav km. Nevypadala patně, mimo deform. zadních dveří, blatníku a krtnutého nárazníku (pro mne oprava za hubičku), nicméně to jednání je na samostatný článek. Cena od dopoledne do odpoledne, kdy jsem přiel sloit převozní zálohu, se změnila, samozřejmě nahoru, o pokození ani zmínka, "servisní balíček" za 4 litry k tomu - prostě AAA jak vyité, jak se vude píe... Na druhou stranu cestovat za něčím 800km, co bude vypadat podobně se mi taky nechce... Ufff, je to dilema, sedím u netu kadý den hodiny |
| |
| |