| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dovoz auta |  |
xantia.hd
|
13.07.2016 20:15 -
Re: Dovoz auta
|
|

|
Pozdrav vem,
můete napsat své postřehy nebo i případně tipy ohledně dovozu. Prohlíím C5 Tourery od 2008, nejraději bych 120 kW manuál a Exclusive (bixenony, navi, el. sedačky). Automatu se trochu víc bojím, jednak servisní náročnost v případě poruchy a pak o dost větí spotřeba. Biturbo taky asi ne- ono jedno turbo na výměnu stačí Poměrně zajímavé kusy i ceny jsou v Itálii, někdo tvrdí, e auta z IT jsou bez koroze, jiný e Italové na to dost kalou a e v It jsou drahé převozní značky.. Oslovil jsem pár "firem", které mají ve svém předmětu činnosti Dovoz aut na obj. z Itále - hádejte s jakým výsledkem - nikdo se vůbec neozval. Myslím, e nechci auto z Rakouska, pár jsem jich viděl, bylo to z oblastí kde se dost solí a na tom autě se to dost podepsalo. Zlatá střední cesta je asi Německo - no ty ceny dost skáčou, těko se takto na dálku rozhodnout. Nicméně mám někoho, kdo za celkem rozumný peníz na místo se mnou dojede, vyřídí odhláení, převozky, STK a přihláení u nás.Auta ČR jsou stejně převáně dovoz, take z bláta do loue navíc za větí peníze. Aut prodaných v ČR ve verzi Exclusive tolik není. Máte třeba nějaký tip ? děkuji |
| |
| |