Ferro
|
29.06.2016 07:28 -
Re: Nestartuje - imobilizér?
|
|

|
Zdravím kolegové a děkuji za podnětné rady. Autíčko u zase vrčí a jezdí, tak jen pro úplnost zde uvádím kde byla chyba a způsob řeení.
Po realizaci vech moných způsobů uvedených v tomto i jiných vláknech mi logicky nezbylo ne kontaktovat autolektrikáře s diagnostikou. Ten prvý, který přijel měl nějakou universální diagnostiku, která mu nedovolilia přechod k úpravě konfigurací, tak mi dal kontakt na kluka, co dělá speciálně Paouty s Citrony a ten u to vyřeil.
Problémy byly 3: (Jsem jen uivatel a ne opravář, tak mne nekamenujte, jestli jsem popsal něco technicky blbě.) Rozházená konfigurace motoru v počítači, přeruení komunikace BSI s počítačem a nespárované klíče s BSI. Hrál si s tím 2 hoďky, auto rozchodil, oba klíče nakonfiguroval, odtlakoval hydru a já odsál 0,3l nadbytečné LDS a za tisícovku, co si řekl, jsem moc spokojen. 
Důleité je mít origo Citroen kartu s konfiguračním PINem!! Bez něj bychom byli v kopru.
Jetě jednou vem děkuji a přeji, aby se jim podobná závada obloukem vyhnula. Já měl těstí, e jsem poměrně rychle kontaktoval znalého odborníka, který mi pomohl. Kdy si představím to martirium spojené se zdejím citreonservisem a pálku, kterou by si řekli, tak mne výe popsaný průběh a výsledek naprosto uspokojuje. |
| |
| |