jruze
|
27.06.2016 07:49 -
Re: Volna predni naprava.
|
|

|
Alethine napsal(a): Auto mám po prvním majiteli se serviskou do konce 2014. Pak jsem to koupila a nebyl s tím tímto problém. Po roce jsem měla pocit, e ukají čepy a začínalo to plavat. Vyměnili se tedy čepy, silenty... Jak jsem psala výe. A protoe jsme jetě přili na to, e hřeben na řízení má vůli, vyměnili jsme i to řízení za repas. Ovem u toho jsme zjistili taky tento problém. Na to jsem se i ptala-CO S VŮLÍ A HŘEBENU? Zda-li se to dá, popř. do jaké míry, řeit tím roubem co je na převodce...? Anebo je naprd ten repas, protoe jak píe Jruze, je to "made in Poland", co jsem bohuel zjistila, a kdy byl balík na cestě, tak jsem si říkala, e to snad bude OK (nejzásadnějí problém, neměla jsem to přebírat ani...). Na netu se prezentovali toti jako firma z Jeseníku a já hloupá to moc nezkoumala. A poté po dalím zkoumání jsem přila na to, e by mi asi v mailu nepsali "W dniu" a podobné...
Kvůli tomu hřebenu by to nemělo plavat - to větinou jen klepe(dotahovat to moc nejde - jde ztuha v rejdu a koue se) - chápu e 7000,- a 11000,- je rozdíl ale...udělejte ty ramena(a né z těch .... sad - dejte alespoň origo rozpěrné trubky a podloky VYPLATÍ SE TO) |
| |
| |