Stanly
|
26.06.2016 20:26 -
Re: Vyraená měrka oleje + únik oleje + nouzový reim
|
|

|
Tak dalí postřehy z opravy. Turbo je venku. V příloze pokud to bude fungovat je video toho viklání vrtule na sání.
Ze sání vytékal olej. Jinak výfuk turba je suchý, pouze od sazí. Mám ale dalí otázku. Mezi turbem a výfukem z válců jsem neobjevil ádné těsnění, to asi není normální, e? Nikde mi pokud vím nevypadlo a navíc jsem ve 4x prohledal, zda jsem přeci jenom jeho případné vypadnutí nepřehlédl. Ve nasvědčuje tomu, e to někdo namontoval bez těsnění. Nové turbo mám ji na místě, jen lehce chycené, ne vyřeím to těsnění. Zítra jetě půjde ven Fap. Pokud jde o ten olej, jak jsem se zmiňoval, je to jen pocákané od oleje co vytekl ven a rozpráilo se to po podvozku. Jetě mám dotaz, i kdy to sem asi úplně nepatří. Na dne AP je 2 rouby přichycen takový litinový odlitek a k němu je přichycen ocelový výlisek chránící patrně převodovku a vanu motoru proti proraení, viz foto. Zde jsem zaznamenal únik oleje. O cca 1/2 závitu el roub dotáhnout. Po povolení toho spodního roubu mi začal vytékat z převodovky olej. Nevím zda to je v pořádku, nebo jestli někdo nepouil delí roub a neprorazil díru do skříně AP. Po dotaení je to ji OK, ale nevím zda olej vypustit a provést nějaké zalepení. |
| |
| |