Alethine
|
23.06.2016 19:24 -
Re: Volna predni naprava.
|
|

|
Jak to dopadlo. Nebo spíe pokračuje...
Přezula jsem na nové gumy. A jela na dalí geometrii. Jinam. Hopla, protokol krásný, mechanik se projel, e je vechno ok. Odjídím ze servisu, najela jsem pár kilometrů po městě (nezdálo se mi to moc, ale neřeila jsem, jela jsem jen kousky z krámu do krámu) a jela domů. Problém nastal, kdy jsem vyrazila z města ven do práce. kdybych drela volant rovně, skončila bych po několika metrech v příkopu. Take hovor do servisu a dnes druhá (celkově čtvrtá) návtěva. Chtěli to svést na brzdy. e určitě přibrďují. Nebo vůle. Nebo nahutění pneu. Hned jsem jim vrátila, e to jsou věci-moná výjma brzd, které by měli před seřízením zkontrolovat. Kadopádně nahutění pneu ok, brzdy ok, vůle nikde. A na doporučení aby stáhli manety z ax.táhel a podívali se, jestli se to tam nepovolilo, nedbali. Udělali znovu geometrii. A by se to o trochu zlepilo, táhne stále. A to co je v příloze mi poslali mailem (nebo nejdřív zapomněli prý) jako protokol Udivuje mě tam ta rozhozená sbíhavost na PRAVÉ straně...
Táke... O víkendu pod auto, vechno si zkontrolovat a pak... Asi zkusím geo u pana Bartoně v Liberci...
Jenom jetě otázečka, jaký vliv v tomto problému má/můe mít stav zadních kyvných loisek? |
| |
| |