jruze
|
28.05.2016 09:22 -
Re: Rozvody - diesel
|
|

|
pavel1978 napsal(a): Odpojil jsem hadici od lity a při cca 5s točení na starteru nateklo tak 4cl nafty.Rozvody-100pro jsi nejsem jisty mám zaaretovany setrvak vačkové kolo take řemen vůči horní uvrati by měl být Ok ale vůči vačkovym hřídelí.. Nasel jsem na nich dvě bile
tecky..ale jeste jedna zajímavosti.kdyby byly rozvody ok mohl bych dolit 2l oleje? z výfuku sel černý dým,ale tento rok jsem jetě fyzicky olej nekotroloval spoléhal jsem na auto. Musí sehnat někoho kolem Ronova na diagnostiku, nema někdo zájem o fuku? 
Zaaretovat to lo? klínek na kole jsi zkontroloval a byl OK? otočit s motorem jde také a je cítit odpor(komprese)? já bych zkusil ten čistič brzd(ale nejsem u toho a pokud ji si jistý s tím co píu e je OK) - můe být něco patně v elektronice co neotevře vstřiky,ale tím odmaovákem zjitíč e je motor-rozvody OK - potom ti nezbývá stejně nic jiného ne někoho s diag aby jste zjistili co to blokuje(při startu a rozvodech OK to můe být čidlo na klice,čidlo vačky,moná zkrat některého vstřiku(to by ale asi alespoň chytlo a zhaslo),nízký tlak paliva,imo off)-víc mne takhle narychlo nenapadá - jestli si nejsi jistý tak počkej na diag a někoho zkuenějího aby jsi nenadělal nějakou větí kodu
Zkus Lukiho,nebo Autodiaga nejsou tak daleko - pro mne je to né ílenost,ale dost daleko .(černý kouř z výfuku je málo vzduchu-moc nafty,modrý olej),turba moc neodchází.Pokud není nic s rozvody a EGR zaslepen typnul bych vstřik , nízký tlak paliva jen hádání. |
| |
| |